Motokrossi parimad selgusid Tartumaal

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Martin Filatov (30) ja Priit Järvloo (28) pidasid maha haarava duelli.
Martin Filatov (30) ja Priit Järvloo (28) pidasid maha haarava duelli. Foto: Rauno Kais/Eesti Mootorrataspordi Föderatsioon

Läinud nädalavahetusel selgitati Kastre vallas Lange motokeskuses välja Eesti parimad motokrossis.

Quad’ide meister selgus juba eelmisel etapil Aravetel. Tiitli sai seal Kevin Saar, kes Lange võistluse toimumise ajal kindlustas Horvaatias endale juba kolmanda järjestikuse Euroopa meistritiitli. Seega käis kõva lahing hõbemedalile Martin Filatovi (Kagu motoklubi) ja Priit Järvloo (Sõmerpalu motoklubi) vahel.

Avasõidus suutis Filatov Järvloo ees nappi edu lõpuni hoida ja ka teises sõidus olid pärast mõnda esimest ringi taas samad mehed esikohale heitlemas, kuid lahing lõppes ootamatult, kui Järvloo masinal purunes tagumine velg ja noormehe sõit jäi pooleli. Tänu sellele tõusid poodiumile Filatovi kõrvale soomlased Max Karilinen ja Tuomas Kuivamäki.

Eesti meistrivõistluste arvestuses järgnesid seega Saarele Filatov ja Järvloo.

Quad Juniori meistrivõistluste viimasel etapil võidutses sõitudes 1. ja 3. kohal lõpetanud venelane Ivan Trjasov.

Koos juunioridega võistelnud veteranide etapivõit kuulus soomlasele Petri Karesele Sõmerpalu motoklubi esindaja Rene Tarendi ja Janek Verniku ees. Karikavõidu võttis aga Lange neljas mees Andrus Saar, teine oli Tarend ja kolmas Vernik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles