Ala kooli direktor jätkab ebakindla jalgealusega

Tiit Loim
, reporter
Copy
Ala põhikooli direktori Ülle Taali sõnul otsis ta endale uut töökohta juba suvel. Esialgu jätkab ta siiski praeguses ametis, valmistudes kollektiiviga kooli juubeliks.
Ala põhikooli direktori Ülle Taali sõnul otsis ta endale uut töökohta juba suvel. Esialgu jätkab ta siiski praeguses ametis, valmistudes kollektiiviga kooli juubeliks. Foto: Arvo Meeks

Kevadel tõstatus Tõrva vallas asuvas väikeses Ala põhikoolis probleem, kui vallajuhid polnud rahul koolijuhi tööga. Toona jättis direktor Ülle Taal lahtiseks, kas lõpetab töö koos kooliaasta lõpuga, nagu vald eelistas. Naine on siiani ametis, ent otsib uusi väljakutseid.

Toonane abivallavanem Kalev Laul ütles kevadel, et direktori kohta on tulnud kaebusi õpetajatelt ja vanematelt. Vallavanem Maido Ruusmann lisas, et kaebuste kohaselt on kooli siseelu halb ja õpetajaid ei väärtustata. Samuti tõi ta välja, et direktor ei ole suuteline kasutama arvutit. Probleemne olla ka õpilaskodu juhtimine.

Vallavanema soov oli, et direktor jätkaks tööd kooliaasta lõpuni. Laul ja Taal aga jäid eri meelt küsimuses, kas esimene survestas viimast kooliaasta lõpus omal soovil lahkuma. Toona ei avaldanud Taal, kaua plaanib ametis jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles