Kirurgid jätkavad vastuvõtte Põlvas

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva haigla juht Margot Bergmannil on hea meel, et kliinikumi kirurgid toovad arstiabi põlvamaalastele lähemale.
Põlva haigla juht Margot Bergmannil on hea meel, et kliinikumi kirurgid toovad arstiabi põlvamaalastele lähemale. Foto: Sille Annuk

Põlva haigla andis teada, et saavutatud kokkuleppe alusel teevad Põlva haiglas edaspidigi ambulatoorseid vastuvõtte Tartu Ülikooli kliinikumi üldkirurgid.

«Kuna eriarsti vastuvõtuaegade ootejärjekorrad on pikad, on mul hea meel, et kliinikumi kirurgid toovad teenuse põlvamaalastele lähemale,» ütles Põlva haigla juht Margot Bergmann.

Tartu Ülikooli kliinikumi kirurgiakliiniku vanemarst-õppejõud Tiit Vaasna sõnul on sagedasemad põhjused üldkirurgile pöördumiseks sapikivid, kõhuseina songad, jalgade veenilaiendid, hemorroidid. «Lisaks kohalikele elanikele huvituvad vastuvõttudest ka teiste maakondade patsiendid. Konsultatsioonide vajadus tõenäoliselt suureneb veelgi, eeskätt tänu tõhusamale koostööle kohalike perearstidega ning digiregistratuuri käivitamisega.»

Doktorid Ceith Nikkolo, Tiit Vaasna ning Toomas Tikk teevad Põlvas vastuvõtte mitmel korral kuus. Lisaks kirurgide ambulatoorsetele vastuvõttudele on Põlva haigla eesmärgiks pakkuda kohalikele elanikele juba sel aastal ka päevakirurgia teenust just koostöös Tartu kirurgidega.

Vastuvõtud toimuvad Põlva haiglas. Vastuvõtuaega saab broneerida Põlva haigla telefonidel 799 9198, 799 9199, aga ka kliinikumi etteregistreerimiskeskuse telefonil või patsiendiportaalis. Üldkirurgi vastuvõtule pöördumiseks on vajalik saatekiri, mille enamasti väljastab perearst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles