Röövli saagiks langes 205 eurot

Siim Saavik
, reporter
Copy
Haanja Coopist rööviti 205 eurot.
Haanja Coopist rööviti 205 eurot. Foto: SIim Saavik/lõuna-eesti Postimees

Võrumaal Haanja poodi röövinud 34-aastane Marko sai saagiks 205 eurot, mis temalt juba mõne tunni möödudes Läti piiri lähistel ära võeti, kui politsei ta kinni nabis. Siiani pole suudetud selgeks teha, kas mees ähvardas poemüüjat päris relvaga või mitte.

Kõik sai alguse eelmise nädala pühapäeval, kui gaasimaskis Marko tungis mõni minut enne kella 13 Haanja poodi, käes relvataoline ese.

Marko sammus leti juurde ja nõudis müüjalt relvataolise esemega ähvardades raha. Seda ta ka sai, täpselt 205 eurot. Poes oli tol hetkel ka mitu klienti, pereema koos lastega. Samuti oli röövi ajal hoones poe juhataja.

Röövi käigus keegi füüsiliselt viga ei saanud. Samuti ei vajanud ka müüja šokist toibumiseks vabu päevi. Coopi ketti kuuluvas poes jätkus pärast juhtumit tavapärane tööpäev.

Juba kell 15.45 saadi röövel Haanjast umbes 50 kilomeetri kaugusel, Lätis Ape linna lähistel kätte. Mees toodi tagasi kodumaale ja paigutati Võru arestimajja. Prokuratuuri andmetel pole teda varem kriminaalkorras karistatud. Rohkem infot praegu võimalik saada pole, sest juhtumit veel uuritakse.

Marko Facebooki-lehelt võib näha, et mees asus sel aastal õppima Võru täiskasvanute gümnaasiumis. Samuti on ta asutanud kolimisfirma. Piltide hulgas on näiteks ka sama punane Mitsubishi Colt, millega ta teadaolevalt ka röövretkel käis. Marko on kohalik Võrumaa mees. SIIM SAAVIK

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles