Küsitlus: millal käisite viimati Põlva kultuuri- ja huvikeskuses?

Mati Määrits
, reporter
Copy
Leander Konks. 
Leander Konks. Foto: Mati Määrits

LEANDER KONKS, Põlva vallavolikogu liige

«Kuus korra ikka on selles majas põhjust käia. Viimane kord oli volikogu istung. Viimatine kontsert oli pärast uue linnaväljaku avamist. Teatrietendusi jälgin Põlvas vähemalt paar korda aastas, samuti olen käinud ballidel ja E STuudio aastalõpukontsertidel. Kultuurikeskuses toimuvad ka vallavanema pidulikud vastuvõtud vabariigi aastapäeva puhul, volikogu kahe viimase koosseisu ajal olen seal alati osalenud. Hoone tehnilist seisukorda tean hästi volikogu majanduskomisjoni esimehena.»

Liisi Lodison. 
Liisi Lodison. Foto: Mati Määrits

LIISI LODISON, kodune

«Viimati käisin seal kevadel, vallavalitsuse korraldatud beebipeol. Enne seda pole vähemalt seitse aastat sinna juhtunud. Kooli ajal osalesin näiteringis ja ilmselt esinesin seal. Elan juba pikemat aega Soomes ning satun Eestisse üsna harva. Praegugi olen kodus käimas.»

Katri Mandel. 
Katri Mandel. Foto: Mati Määrits

KATRI MANDEL, töötukassa Põlvamaa osakonna juhataja

«See oli juuni alguses festivali Orient käigus, kui Põlvat külastas Tuva orkester ning kui kontserdile järgnes õhtul šamaaniriitus tiigi kõrval. Päris sageli vaatan kultuurikeskuses filme. Teatris olen Põlvas vähe käinud – käin seal, kus on huvitavad etendused. Kuna viibin töö tõttu tihti Tallinnas, külastan ka sealseid teatreid. Kultuurikeskuses korraldame ka töömesse. Valla kodanikuna mul vallamajja kuigi palju asja ei ole, sest paljud küsimused on võimalik korda ajada digitaalselt.»

Helena Vassar. 

Mati Määrits

HELENA VASSAR, kodune

«See võis olla teatrikülastus. Midagi põnevat oli – äkki Niinemets? Käisin ka naiskoori Mai lauluproovides. Kolm-neli korda aastas käin teatris või kontserdil ikka.»

Lembit Paks. 
Lembit Paks. Foto: Mati Määrits

LEMBIT PAKS, pensionär

«Ei mäletagi enam, millal viimati käisin. Kõik on ju tasuline. Telekast näitab kõiki neid asju ilma rahata. Kui oled maamees, siis ega pappi eriti ole – mis sa ronid sinna kümmet eurot ära andma!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles