Tervisekeskused valmivad mitmel pool hilinemisega

Tiit Loim
, reporter
Copy
Kahel korrusel paiknevad tervisekeskuse ruumid Valga haiglas on valmis ning eeldatavalt veel sel sügisel peaksid end seal sisse seadma spetsialistid. Pildil perearst Hilja Priuhka (esireas vasakult), perearst Inga Tumanova-Pruus, perearst Terje Talvi, pereõde Malle Tõnisson, perearst Mare-Kirsti Rosenberg, radioloogiaõed Marika Tepp ja Jelena Jallai (tagareas vasakult), pereõde Marina Visnapuu ja pereõde Erika Ehrenberg.
Kahel korrusel paiknevad tervisekeskuse ruumid Valga haiglas on valmis ning eeldatavalt veel sel sügisel peaksid end seal sisse seadma spetsialistid. Pildil perearst Hilja Priuhka (esireas vasakult), perearst Inga Tumanova-Pruus, perearst Terje Talvi, pereõde Malle Tõnisson, perearst Mare-Kirsti Rosenberg, radioloogiaõed Marika Tepp ja Jelena Jallai (tagareas vasakult), pereõde Marina Visnapuu ja pereõde Erika Ehrenberg. Foto: Tiit Loim

Kui mõnel pool Kagu-Eestis on tervisekeskused Euroopa raha toel juba valminud, siis Valgas, Tõrvas ja Võrus on protsess edasi lükkunud ning Antslas veel pooleli, kuid graafikus.

Valga haiglasse loodava tervisekeskuse valmimist loodeti algselt tänavu kevadeks ja seejärel, et see võiks juhtuda jaanipäeva paiku. Nüüd on ruumid valmis, aga avamiseni läheb veel aega. Asjade kulgu on edasi lükanud muu hulgas pikad läbirääkimised perearstidega.

«Tuleb sõlmida rendileping perearstidega. Teeme edusamme. Aga päris alla kirjutatud veel ei ole. Oleme kokkuleppele üsna lähedal. Rendi hind on kokku lepitud, aga siin on juures muud kulud, praegu on õhus veel ruumide koristamise hind,» lausus Valga haigla juht Margus Ulst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles