Dopingujuhtumist räsitud Anti Saarepuu: eluga tuleb edasi minna (1)

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Endise tippsportlase, praeguse sihtasutuse Haanjamaa Sport juhatuse liikme Anti Saarepuu sõnul ei ole ta eelnevast elust veel üle ega ümber saanud: hing on jätkuvalt suusatamise juures.
Endise tippsportlase, praeguse sihtasutuse Haanjamaa Sport juhatuse liikme Anti Saarepuu sõnul ei ole ta eelnevast elust veel üle ega ümber saanud: hing on jätkuvalt suusatamise juures. Foto: Arvo Meeks

Küsimus, millal ta viimati nuttis, paneb endise Eesti suusakoondise pealiku Anti Saarepuu esmalt hetkeks mõtlema. «Nutsin? Eks, jah, pisarad viimati MMi ajal olid,» tõdeb suvel ametivahetuse teinud võrumaalane. Küllap see pilk on veel paljudel silme ees.

Tänavu talvel, rohkem kui pool aastat tagasi Austrias Seefeldi MMil lahvatanud veredopingujuhtumi ajal antud pressikonverentsil oli suusakoondise treeneril Anti Saarepuul nutt kurgus. Ta pühkis mitu korda pisaraid.

Tema kõrval istus dopingutarvitamise üles tunnistanud ja oma loo avalikkusele ära rääkinud hoolealune Karel Tammjärv. MMil vahistatud teine dopingupatune Andreas Veerpalu lahkus koos isaga võistluspaigast, sõnagi lausumata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles