Mõts võitis Kohtla-Nõmme kestuskrossi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Kohtla-Nõmme võistluse start
Kohtla-Nõmme võistluse start Foto: Peeter Lilleväli

Kohtla-Nõmmes sõideti kestuskrossi Eesti meistri- ja karikavõistluste eelviimane etapp.

Soolotsikleid ootas 7,5-kilomeetrine rada. Stardi võitis Riho Keerme, kes juhtis sõitu pea terve esimese ringi. Seejärel haaras liidriohjad Priit Palatu Sõmerpalu motoklubist, kuid peagi tõusis liidriks Tanel Rauk. Tema peamine konkurent oli Timmo Mõts Sõmerpalu motoklubist, kes kerkis peagi ise esimeseks ning vaikselt edu kasvatades võttis kindla võidu. Rauk lõpetas teisena.

Kolmas oli Palatu, kuid hiljem selgus, et tsiklil puudus kindlustus, mis oli tema masinaklassis aga kohustuslik ning mehe tulemus tühistati. See tõstis absoluutarvestuses kolmandaks Kermo Uue.

Klasside lõikes võitis Mõts E-2. E-1 kiireim oli Uue. Enduuro klassis võidutses Ragnar Valdstein Keerme ja Sõmerpalu motoklubi mehe Kristjan Kolsari ees.

Ülejäänud masinaklassid võistlesid aga Eesti karikavõistluste punktidele. Hobi B esikolmikusse sõitsid end Rauno Voldek, Egert Säärits (Kagu motoklubi) ja Reiko Burket. Hobi C kolm kiiremat olid aga Rauno Saia, Rasmus Lehter (Valga motoklubi) ja Kevin Mõts (Sõmerpalu motoklubi).

Naiste klassis võidutses Agnes Võsanurm Sõmerpalu motoklubi sõitja Krissu Konoplitski ees.

ATVde ja quad’ide võidukihutamise kiireim oli ATV-l võistelnud Taivo Kaarna, kes haaras liidrikoha juba sõidu esimesel ringil. Kaks järgnevat kohta kuulusid samuti ATV-del võistelnud Keijo Kraavile ja Ernst Saanile (Valga motoklubi). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles