Võru Helios kaotas suurelt liiga liidrile

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Nõmme United korraldas võrulaste värava alla tõelise tulevärgi. FOTO: Võru Fc Helios
Nõmme United korraldas võrulaste värava alla tõelise tulevärgi. FOTO: Võru Fc Helios Foto: Võru FC Helios

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel mängis Esiliiga B liider Nõmme United eile Võru FC Heliose võrulaste koduväljakul kindlalt üle, võites 6:0.

«Mõne meie mängija kvaliteet lihtsalt ei vasta sellele liigale. Osad duubli mängijad mängisid üleeile terve mängu ning pidid ka eile mängima, paljud on vigastatud. Kaks mängu ka nädalas, vanemad mehed, kes kolmapäeval mängisid, ei taastu teiseks mänguks lihtsalt ära. Seda oli kokku liiga palju,» põhjendas Võru meeskonna treener Jaanus Vislapuu suurt allajäämist.

Tabelis langes Helios nüüd üheksandaks, kuid kuues koht on vaid viie ja seitsmes koht kahe punkti kaugusel. «Ükskõik, mis koha me saame, need kaks aastat Esiliiga B-s on olnud vägevad ja loodan, et tuleb ka kolmas. Ja kui ka kohe ei tule, ega siis midagi juhtu, mängime Võrus jalgpalli edasi ja proovime oma noori viia sellisele tasemele, et kunagi jälle suudaks kõrgemal tasemel mängida,» lisas Vislapuu.

Järgmises mängus võõrustab Helios eeloleval laupäeval Viimsi JK-d. Kõik viimased kodumängud peetakse kunstmurul, et tuleval kevadel Võrus toimuvateks U17 EMi finaalturniiri mängudeks Võru spordikeskuse muru säästa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles