Politsei eest põgenenud juhil tuleb pühad arestimajas veeta

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei tööhoos. Foto on illustratiivne.
Politsei tööhoos. Foto on illustratiivne. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Neljapäeva, 22. detsembri öösel kella 1.30 ajal märkas politseipatrull Valgas Võru tänaval kahtlase sõidustiiliga sõiduautot BMW ja otsustas sõiduki peatada.

Politseinik andis valgustatud sauaga peatumismärguande, millele juht ei reageerinud, vaid lisas kiirust ning põgenes kesklinna suunas. Politseipatrull asus sõidukit jälitama ja tabas selle Kuperjanovi tänaval.

Autot juhtinud 23aastane mees oli tarvitanud alkoholi, ta toimetati Valga politseijaoskonda. Seal koostati talle väärteoprotokoll ning ta paigutati kainenema. Täna päeval toimetati juht kohtusse ning seal määrati talle karistuseks 15 ööpäeva aresti, samuti võeti noormehelt kolmeks kuuks juhtimisõigus.

Valga politseijaoskonna juhi Tõnu Kürsa sõnul tuleb mehel pühad arestimajas veeta. «Päev varem oli sama mees tabatud joobes juhtimiselt Tartus ning nagu näha, ei olnud ta alustatud väärteomenetlusest järeldusi teinud. Kõrvaldamaks linnas ohtlikke olukordi tekitanud juht liiklusest, taotleski politsei karistuseks aresti,» rääkis Kürsa.

Politsei soovib kõigile turvalisi jõule ning soovitab pühade ajal ühelt ürituselt teisele liikudes leppida kokku, kes on kaine juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles