Kui sageli on teil asja Võru kultuurimajja Kannel?

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Mirjam Dremljuga
Mirjam Dremljuga Foto: Tomi Saluveer

Mirjam Dremljuga, ettevõtja

«Rohkem käin Tallinnas kontsertidel, sest mu neli last elavad Tallinnas ning nemad otsivad meile piletid näiteks mõnele rokk-kontserdile seal. Elan Roosisaarel, mis ei ole linnast linnulennult väga kaugel, kuid autoga tuleb teha suur ring. Kandlega olen samas väga rahul, mulle väga meeldib kultuurimaja lahke personal ja puhas maja. Käin seal ka kooriproovides laulmas.»

Piret Proskin
Piret Proskin Foto: Tomi Saluveer

Piret Proskin, kodune

«Käin Kandles päris palju, keskmiselt korra kuus, kas ise või koos lastega. Viimati käisin lastega üht multifilmi vaatamas. Käin Kandles vaatamas nii teatrietendusi kui ka filme. Samas käisin ka näiteks töömessil ja olen külastanud muid seal toimunud sündmusi. Ei saa kurta – kultuurimaja on Võrus omal kohal.»

Jaanika Melts
Jaanika Melts Foto: Tomi Saluveer

Jaanika Melts, puidufirma tööline

«Elan kultuurimajast paraja jalutuskäigu kaugusel. Aastas korra saab teatris ikka käidud. Töötan firmas Barrus ja firma küsib meilt, kes soovib teatrisse minna – pannakse nimi kirja ja toetatakse. Kinos ei ole ma siiski rohkem käinud kui vaid ühel korral. Tookord oli valjuhääldi nii vali, et see lausa röökis kõrva ääres, häiris filmi vaatamist.»

Aivo Vaslamägi
Aivo Vaslamägi Foto: Tomi Saluveer

Aivo Vaslamägi, pensionär

«Olen kultuurimajas vahel ikka käinud. Elan Rõuge vallas ja olen praegu juba sellises eas, et käin kultuurimajas suhteliselt harva. Kultuurihuvi on mul siiski olemas, nooremana sai ikka tihedamalt käidud, põhiliselt teatrietendustel. Viimati käisin suvel ühel etendusel. Olen käinud vaatamas ka filme, viimati sel suvel «Tõde ja õigust».»

Piret Harak
Piret Harak Foto: Tomi Saluveer

Piret Harak, kaubandus­töötaja

«Aasta jooksul külastan kultuurimaja paaril korral ikka. Pigem vaatan teatrietendusi, aga üks kinokülastus tuleb aasta peale keskmiselt ka. Võru kultuurimaja toimib päris tublilt, seal on mitmesuguseid sündmusi ning lapsed käivad päris palju kinos. Olen kultuurihuviline, kuid sageli on piletid üsna kallid.

Viimases etenduses, mida nägin, olen siiski pettunud – oleksin poole pealt ära tulnud, kui me poleks olnud koos sõbrannadega ja ühe autoga. Pärast seda otsustasin, et ühtegi amatööride esitust ma enam vaatama ei lähe.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles