Käsipallitiimis käib elu kui laulus

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Priit Jõks (vasakult), Mario Karuse ja Siivo Sokk liitusid Põlva/Arcwoodi meeskonnaga.
Priit Jõks (vasakult), Mario Karuse ja Siivo Sokk liitusid Põlva/Arcwoodi meeskonnaga. Foto: Arcwood

«Me usume, et kindlasti rõõmustame teid...» Nõnda kõlavad sõnad legendaarses laulus, kus Präänikutemaalt saabub kolm piparkoogimeest. Plödisevast tainast vormitud kujud palliväljakul pikalt vastu ei pea ja nii saabuski suvel Meistriliigamaalt Põlva/Arcwoodi käsipallimeekonda hoopis kolm raudmeest, kirjutab käsipalliklubi Põlva/Arcwood oma Facebooki-lehel.

Samas on just kolmikute kaupa liikumine Põlva/Arcwoodile üsna omaseks saanud. Viis hooaega tagasi liitus klubiga meistriliiga kuldne trio koosseisus Priit Jõks, Veiko Tigason ja Mihkel Tamm, eelmisel sügisel leidsid Woodyde kaitsva tiiva all koha Janno Kuus, Tarmo Salundi ja Margo Piksööt.

Kolm legendaarset käsipallurit liitus tiimiga ka tänavuseks hooajaks. Üle paari aasta tõmbab Põlva/Arcwoodi mänguvormi selga vahepeal abitreenerina tegutsenud Priit Jõks. Äärel asub Raido Peedomaaga minuteid jagama suvel Põlva Serviti ridades vägeva lahkumismängu teinud Siivo Sokk. Tihti vigastustest hõredaks jäävat tagaliini hakkab oma kiiruse ja mängutarkusepagasiga tugevdama Mario Karuse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles