Valga lasteaia õpetaja tähistas 40 aasta tööjuubelit

LEPM
Copy
Valga lasteaia Walko õpetaja Sirje Aaviste tähistas 40 aasta tööjuubelit. Staažikat õpetajat käisid õnnitlemas ka Valga vallavanem Margus Lepik ja asevallavanem Kalmer Sarv.
Valga lasteaia Walko õpetaja Sirje Aaviste tähistas 40 aasta tööjuubelit. Staažikat õpetajat käisid õnnitlemas ka Valga vallavanem Margus Lepik ja asevallavanem Kalmer Sarv. Foto: Valga vallavalitsus

Täna tähistas Valga lasteaia Walko õpetaja Sirje Aaviste oma 40 aasta tööjuubelit. Staažikat õpetajat käisid õnnitlemas ka Valga vallavanem Margus Lepik ja asevallavanem Kalmer Sarv.

Tööjuubelit tähistava õpetaja sõnul on lapsed ikka ajas veidi muutunud, kuid mitte tingimata negatiivses suunas. „Ma arvan, et tänapäeva lapsed on palju nutikamad ja targemad tegelikult kui sel ajal, mil ma alles lasteaias tööd alustasin. Neil on palju laiem silmaring. Ka see on tähelepanuväärne, et paljud lapsed oskavad nii mõndagi juba inglise keeles rääkida, eks keskkond, kus üles kasvatakse on ka praegu teine. Palju filme ja muusikat on ju ka inglise keeles,“ rääkis Aaviste.

Töökaaslased kirjeldavad Sirjet kui väga rõõmsameelset ja teotahtelist kolleegi. „Ma arvan, et praegu Sirjet vaadates võiks ta meil veel 40 aastat töötada! Lastele ta meeldib ja ta on alati väga tegus ning abivalmis,“ lisas lasteaed Walko direktor Riina Vähi.

Valga vallavalitsus soovib Sirje Aavistele õnne tööjuubeli puhul ning jaksu edaspidiseks.

Valga lasteaia Walko õpetaja Sirje Aaviste.
Valga lasteaia Walko õpetaja Sirje Aaviste. Foto: Valga vallavalitsus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles