Galerii: Võru Kagukeskus avas juurdeehitise

Tomi Saluveer
, reporter
Copy

​Võru Kagukeskus avas täna juurdeehitise, mille järel algavad vanas osas ümberehitustööd. Juurdeehitatud ala suurus on 4400 ruutmeetrit ning sinna tuleb enam kui 20 uut müügipinda.

Keskuse uues osas avati lemmikloomapood Pet City, Südameapteek, optikakauplus Pro Optika, alkoholipood Cityalko, Kraba kodukaubad, Takko fashion, Kebab Tarõ, Pizzakiosk, Namaste Aasia restoran, mänguasjade pood Pöialpoiss, Maarika Lilleseaded ja Lukukaubad OÜ.

Kagukeskuse haldusjuht Raigo Pilt ütles, et suurimaks uueks tulijaks võib pidada Kraba kodukaupade ketti, kellel väljas vähemalt 15 000 tootegruppi. Moekaupade poolelt aga Takko müügiketti, millesarnast on Võrus väga kaua oodatud.

Vanast osast kolisid uuele pinnale kingakauplus Shu, Kotipood, Weekend ja Andermi Elektroonika, Denim Dream ja Angelgold. «Pärast vana osa remondi algust tekib veel kaks uut rendipinda ja Elisa laiendab oktoobris oma esindust kaks korda suuremale pinnale,» lisas Pilt.

Haldusjuht kinnitas, et juurdeehitise avamisega Kagukeskuse ehitustööd ei lõpe, sest algab senise osa remont. «Paar kosilast on ka, kellele valmistatakse sobivat rendipinda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles