VIDEOLUGU: Antsla koolis algab kauaoodatud remont

Arved Breidaks
, reporter
Copy

Aasta haridusteo tiitliga tunnustatud Antsla gümnaasiumis algab õppeaasta teises pooles C-korpuse remont, kuid millal saab tänapäevase ilme kooli peahoone, on endiselt teadmata.

«Peaasjalikult kaks viimast aastat on olnud seis selline, et me oleme iga päev oodanud rõõmsaid uudiseid, et kohe-kohe on saabumas C-korpuse renoveerimine,» ütles Antsla gümnaasiumi direktor Katrin Martinfeld.

1970. aastate lõpus valminud C-korpuses asuvad kooli aula, võimla ja tehnoloogiaõpetuse ruumid. 2017. aastal hoone soojustati ning ühes sellega uuendati ka fassaad; nüüd on järg sisetööde käes.

«Riigihange on läbi viidud, pakkumised on avatud. Tuli neli pakkumist ja praegu toimub nende ülevaatamine,» selgitas Antsla vallavalitsuse majandusnõunik Rain Ruusa. «C-korpuse rekonstrueerimine puudutab sisetöid: võimla, aula, käsitööklassid, lasketiirus tehakse remont, elektrijuhtmed, kanalisatsioon, vesi – kõik sellised asjad, mis aitavad koolil toimida.»

«Ma usun, et aasta pärast septembris, kui kool tähistab 75. sünnipäeva, saab vilistlaspidu toimuda renoveeritud ruumides,» lisas Martinfeld.

Kui kooli C-korpus saab tulevaks sügiseks korda, siis millal tellitakse ehitajad kooli 1977. aastal valminud peahoonet remontima, on endiselt väga suur küsimärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles