Lehelugeja kojukande hinnatõusust: paar eurot tõusu, siis mõtleks tellimise lõpetamisele (3)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga vallas Sooru külas asuva Kungla talu perenaine Helgi Boisen on üks neid õnnelikke, kelle postkasti jõuab ajaleht isegi varem kui mõnda kohta linnades: reeglina kella 9 ja 10 vahel. Kuutellimuse pooleeurone hinnatõus teda ei häiriks, suurem summa aga juba küll.
Valga vallas Sooru külas asuva Kungla talu perenaine Helgi Boisen on üks neid õnnelikke, kelle postkasti jõuab ajaleht isegi varem kui mõnda kohta linnades: reeglina kella 9 ja 10 vahel. Kuutellimuse pooleeurone hinnatõus teda ei häiriks, suurem summa aga juba küll. Foto: Arvo Meeks

Meediafirmade hinnangul viivad Eesti Posti plaanitav kojukande hinnatõus ja kanderingide ühendamine paberlehtede tellimise hääbumiseni maal. Postifirma sõnul on kojukande mahud languses sõltumata hinnatõusu suurusest.

Omniva kaubamärki kasutav Eesti Post otsustas hiljuti, et perioodika kojukande hind tõuseb uuest aastast 11,1 protsenti. Sellega teenitav summa läheb väidetvalt postitöötajate palgatõusuks.

Eesti Meediaettevõtete Liidu juhi Mart Raudsaare sõnul toob kavandatav hinnatõus, mis senini suurim, kaasa kojukande süsteemi kokkuvarisemise. Nemad oleks nõus viieprotsendilise tõusuga.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles