Võrumaal käib fotojaht

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Võrumaa Arenduskeskuse turismikoordinaator Kadri Moppel avaldas lootust, et fotojahist saab Võrumaal tore traditsioon.
Võrumaa Arenduskeskuse turismikoordinaator Kadri Moppel avaldas lootust, et fotojahist saab Võrumaal tore traditsioon. Foto: Tomi Saluveer

Võrumaa arenduskeskus kuulutas välja Võru maakonna fotojahi «Euroopa Liidu eri». Fotojahi eesmärk on inspireerida inimesi Võrumaal ringi liikuma ning leidma uusi ja taas avastama vanu tuttavaid kohti, mida pildile püüda.

Jahitavate objektide nimekirjas on 45 asukohta, mida arenduskeskus külastada soovitab. Neid kõiki seob see, et nad on saanud toetust Euroopa Liidu fondidest. Valikus on tuntud turismiatraktsioonid, aga ka kohalikule kogukonnale olulised paigad, näiteks koolid ja lasteaiad.

«Fotojahil osalemine on väga lihtne. Tuleb leida nimekirjast meelepärased objektid, teha neist pilte ning kõige ilusamad üles laadida fotojahi lehele, mille leiab Visit Võru koduleheküljelt. Hiljem on võimalik tehtud pilte hinnata ja teistega jagada,» selgitas Europe Directi Võru teabekeskuse koordinaator Aigi Young.

«Loodetavasti saab fotojahist Võru maakonnas tore traditsioon. Ehk leiame juba novembris uue teema, mille fotosid võiks jahtima minna – näiteks jõulupuud või jõuluootus,» lisas arenduskeskuse turismikoordinaator Kadri Moppel (pildil).

Peaauhind on 200-eurone elektroonikapoe kinke­kaart. Lisaks toimuvad iganädalased vaheloosimised, kus võimalik võita hulgaliselt väiksemaid auhindu. Võitjatega võetakse ühendust, kuid need leiavad äramärkimist ka Võrumaa Turismi, Europe Directi Võru teabekeskuse ning Võrumaa arenduskeskuse Facebooki-lehel.

Jaht kestab 31. okoobrini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles