Välk lõpetas aasta võidukalt

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Timo Arbeiter

Nädalavahetusel astus Paf saalihokiliigas Valga Välk Eesti maaülikooli spordisaalis vastamisi Tartu SHK meeskonnaga. Vastasseisust väljus võitjana Välk tulemusega 6 : 3.

Mäng algas tasavägiselt ning alles kaheksandal mänguminutil õnnestus Valgal minna Robert Bagdasarjani väravast juhtima 1 : 0, kusjuures resultatiivse söödu pani teele Margo Pärnaku. Esimesel kolmandikul rohkem palle kummagi meeskonna väravasse ei maandunudki.

Teisel kolmandikul suutis Tartu SHK tagasi visata kolm väravat ja Valga vastas ainult ühega ning seega oli enne viimast ja otsustavat kolmandikku tablool seis 2 : 3 Tartu SHK-le.

Viimasel kolmandikul domineeris Valga Välk ning Tartu väravat rünnati, kuni mängu 39. minutil Rauno Esauli väravast seis viigistati 3 : 3.

Viimastel mänguminutitel määras kohtunik Tartu kasuks karistusviske, mille Valga väravavaht Sergejs Aleksejevs tõrjus.

Mängu viimase kolme minutiga suutis Välk veel kolmel korral Tartu väravavõrku sahistada ning mäng lõppes seisul 6 : 3.

Välgu parimad olid Robert Bagdasarjan kolme väravaga ja Rauno Esaul ühe värava ning kahe resultatiivse sööduga. Kohtumise parimaks Valga mängijaks valiti väravavaht Sergejs Aleksejevs.

Mängu järgselt sõnas Valga Välgu treener Margo Pärnaku, et Tartu SHK meeskond on alati pakkunud tugevat konkurentsi. «Oleme mitmel korral pidanud nendele alla vanduma ühe punktiga või suutnud neid napilt võita,» lisas ta ja tõi näiteks, et sügisel peetud Valga lahtistel meistrivõistlustel õnnestus Välgul Tartu meeskonda võita alles karistusvisetega.

«Seekord suutsime oma mängu efektiivsemalt tööle saada ja vastase mängu paremini lugeda,» sõnas Pärnaku.

Turniiritabelis hoiab Välk üheksa punktiga jätkuvalt teist kohta, kui kolmest peetud mängust on kirjas ka kolm võitu. Tabeli liidrina aga jätkab SEB Jõgeva 12 punkti ja nelja võiduga.

Lõppevaks aastaks on Paf saalihokiliiga kohtumised peetud ning uuel aastal on Valga meeskonnal põhiturniiril jäänud veel neli kohtumist.

Järgmine vastane on eelmisel hooajal esiliigast välja langenud Tapa / Team Hummel, kes on kaotanud kõik neli peetud kohtumist ja on alagrupis viimasel kohal. Kohtumine toimub jaanuaris Jõgeval.

Kohalikel spordihuvilistel ja fännidel on võimalik kaasa elada oma meeskonna mängule jaanuari lõpus Valga spordihallis, kus vastas alagrupitabeli kolmas Viljandi Metall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles