Valga sotsiaaldemokraadid valisid uue juhi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Meeli Tuubel võttis ohjad üle.
Meeli Tuubel võttis ohjad üle. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Valga osakond valis uueks esimeheks Meeli Tuubeli, kelle juhtimisel tahavad kohalikud sotsiaaldemokraadid pakkuda arvestatavat alternatiivi tänasele vallavõimule. Uue esimehe kõrval valiti osakonna sotsiaaldemokraatide juhatusse Madis Gross, Teresa Sale, Katre Kikkas ja Anne Viira.

Tuubel töötab 2019. aastast sotsiaalkindlustusameti kohalike omavalitsuste nõustamisüksuse Lõuna piirkonna juhina. Eelnevalt oli ta pikalt Valga linnavalitsuse sotsiaalabiameti juhataja.

Tuubeli sõnul hindab ta kõrgelt sotsiaaldemokraatide väärtuspõhist poliitikat, mis hoiab ja austab inimeste õigusi ning vabadusi. «Sotsiaaldemokraadid on ebamugav koalitsioonipartner nendes võimukooslustes, kus tahetakse ellu viia avalike ametite mehitamist parteilise kuuluvuse järgi ning ei peeta vajalikuks asjatundlikku ning avatud riigi- ja omavalitsusjuhtimist.»

Valga sotsiaaldemokraadid tänasid eelmist esimeest Kalev Härki ja tunnustasid tema tööd Valga linnapeana. «Kalev tõmbas linnas elu käima. Kahjuks näeme praegu arengu seiskumist, jätkub vaid Kalevi ettevõetu inertsist,» tõdeti koosolekul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles