Tervisekeskuse ohutus sattus kahtluse alla

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Otepää tervisekeskuse juhataja Andres Arike kinnitas, et perearstikeskus on jätkuvalt turvaline ning hoone ei ole inimestele ohtlik. «Tegeleme praegu probleemi lahendamisega,» lisas ta.
Otepää tervisekeskuse juhataja Andres Arike kinnitas, et perearstikeskus on jätkuvalt turvaline ning hoone ei ole inimestele ohtlik. «Tegeleme praegu probleemi lahendamisega,» lisas ta. Foto: Arvo Meeks

Otepää tervisekeskusega seoses on päästeametil kahtlus, et hoone ei vasta kooskõlastatud ehitusprojektile ning ehitis ei ole ohutu. Asutuse juhataja sõnul tegeletakse probleemi lahendamisega ning maja ohtlik ei ole.

Kauaoodatud kahekorruseline keskus avati Otepää südames talvel. Lindi asemel lõigati läbi keskuse juhataja Andres Arikese kardiogramm. «Tervisekeskuse hoone ehitamine on hea näide avaliku raha kasutamisest,» ütles Arike avamisel. «Iga sellesse projekti sissepandud sent tuleb elanikule tagasi. Tänu uuele hoonele tõuseb ka tervishoiuteenuste kvaliteet üldiselt.»

SA Otepää Tervisekeskus nõukogu esimees Mare Raid märkis avamisel, et «see on meie kõikide ühine pingutus, et meil on tänaseks täitunud pikaajaline unistus uuest, Otepää linnasüdant tunduvalt kaunimaks muutvast tervisekeskuse hoonest».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles