Pikasilla mees hooldab populaarset puhkeala

Copy
«Klientide teenistuses peab olema ööpäev läbi,» nendib Pikasilla puhkeala hooldaja Rein Reinsalu, kes ka mootorpaadi rooli taga ümbruskonnal silma peal hoiab.
«Klientide teenistuses peab olema ööpäev läbi,» nendib Pikasilla puhkeala hooldaja Rein Reinsalu, kes ka mootorpaadi rooli taga ümbruskonnal silma peal hoiab. Foto: Vello Jaska

Pikasilla mees Rein Reinsalu on enda hoole alla võtnud kodukandi puhkeala, mis spordivõistluste ja suurte ürituste toimumiskohana üle Eesti laialdast tuntust kogunud. Üks suurimatest rahvapidudest, mida Tõrva vallas Väikese Emajõe suudmes asuval Pikasilla puhkealal läbi aegade peetud, on olnud Võrtsjärve mängud.

Reinsalu, kes koos elukaaslasega populaarse puhkamiskoha eest hoolt kannab, tunnistas, et tööd on palju. «Territoorium on suur ja rahva huvi siin puhkamise vastu samuti. Koristamisele ja muru niitmisele lisaks kuuluvad meie tööülesannete hulka ka paatide, kanuude ja kajakite laenutamine, sauna ja kämpingute väljarentimine, renditud inventari vastuvõtmine ja korrastamine,» loetles ta.

«Klientide teenistuses peab olema ööpäev läbi,» nentis ta tõsimeeli, sest ette ju ei tea, millal mõni seltskond kavatseb puhkama tulla või mida puhkajatel vaja võib minna. «Hea, et oleme kohalikud. Kaugemalt käiv inimene seda tööd vajalikul tasemel teha ei saa ja siin toimuva eest vastutada ka mitte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles