Lemsalu ja Toome jõuavad oma turneel ka folgikotta

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Foto: Indrek Kasesalu

Detsembris lähevad lauljad Liis Lemsalu ja Koit Toome koos jõulutuurile, mis jõuab ka Lõuna-Eestisse.

«Loodame tuua publikuni midagi väga sooja ja armsat,» lubas Lemsalu, kellele on see üks esimesi suuri jõulutuure.

«Esitame teada-tuntud jõululaule, mis pühade ajal selle erilise jõulutunde sisse tooksid, kuid sekka ka midagi värsket, mis varem meie esituses kõlanud pole. Lisaks kaunimaid lugusid meie enda repertuaarist, mis selle tuuri jaoks uue hingamise saavad,» lisas ta.

Toome, kes on viimastel aastatel jõulukontserte andnud põhiliselt Valter Soosalu ja Maria Listraga, ootab väga eesolevaid kontserte. «Liis on erakordselt särav ja andekas laulja. Ootan põnevusega meie ühiseid kontserte detsembris ja usun, et neist saavad erilised ja meeleolukad õhtud nii publikule kui meile endile.»

Lavale astub ka bänd koosseisus Kalle Pilli (kitarr), Mairo Marjamaa (klahvpillid, saksofon), Madis Katkosilt (löökpillid), Martti Laas (bass) ja Marilin Kongo (taustavokaal).

28. detsembril astutakse üles Mooste folgikojas. «See paik on tõestanud ennast usaldusväärse ja sissetöötatud kontserdikohana Lõuna-Eestis. Hea atmosfäär ja meeldiv toimkond,» selgitas produtsent Villu Veedla Lõuna-Eesti Postimehele, miks ainus kontsert piirkonnas just Moostes teoks saab.

Samuti on folgikoda tema sõnul piisavalt suur. Seegi on Veedla kinnitusel oluline nüanss, mida suurejoonelisemate tuuride puhul silmas pidada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles