Peaminister tunnustas kergejõustiklasi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Kergejõustiklased Maicel Uibo (vasakult), Shaunae Miller-Uibo ja Magnus Kirt käisid peaminister Jüri Ratase vastuvõtul. Kohtumisel osalesid ka Eesti Kergejõustikuliidu saavutusspordi juht Kristel Berendsen ja Maicel Uibo isa Toomas Uibo.
Kergejõustiklased Maicel Uibo (vasakult), Shaunae Miller-Uibo ja Magnus Kirt käisid peaminister Jüri Ratase vastuvõtul. Kohtumisel osalesid ka Eesti Kergejõustikuliidu saavutusspordi juht Kristel Berendsen ja Maicel Uibo isa Toomas Uibo. Foto: Raigo Pajula/Valitsus.ee

Peaminister Jüri Ratas kohtus kergejõustiku maailmameistrivõistlustel hõbemedalid võitnud Tõrvast pärit Magnus Kirdi, Põlvast pärit Maicel Uibo ja viimase abikaasa Shaunae Miller-Uiboga. Ratas tunnustas neid suurepäraste saavutuste ja pakutud emotsioonide eest.

«Spordil on eriline omadus pakkuda positiivseid emotsioone mitte ainult edukalt esinenud sportlastele endile, vaid ka tuhandetele pöidlahoidjatele, kes staadionil või telerite ees,» lausus peaminister. «Samuti suudab sport inimesi ühendada. Kaks medalit ühtedelt kergejõustiku maailmameistrivõistlustelt on haruldane saavutus Eestile, meie spordikangelased väärivad selle eest sügavat kummardust.»

Kohtumisel osalesid ka Eesti Kergejõustikuliidu saavutusspordi juht Kristel Berendsen ja Maicel Uibo isa Toomas Uibo. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles