Muusikamõisas algavad salongikontserdid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Esimesel kontserdil esinevad Adeele ja Jaan Jaago
Esimesel kontserdil esinevad Adeele ja Jaan Jaago Foto: Heigo Teder

Varbuse muusikamõisasse Kanepi vallas tulevad novembris-detsembris esinema vanad ja uued tuttavad näod. Head muusikat ja luulet pakuvad viiel kontserdil Adeele ja Jaan Jaago, Brigita Murutar ja Karl Madis Pennar, Kristiina Ehin, Karoliina Kreintaal ja Eeva Talsi, Tuuli ja Teet Velling ning Eleryn Tiit.

Esimesel salongiõhtul esineb Adeele Jaago, kes pannud publiku ahhetama saates «Su nägu kõlab tuttavalt». Varem Adeele Sepa nime all tuntud Jaago on näitleja, lavastaja ja laulja, tema abikaasa Jaan aga kitarrivir­tuoos.

Aasta viimases salongis on külas Eleryn Tiit – uus tuttav näosaatest. Varbusel jagab ta oma muusikat jõulumeeleoludes. Laule, luulet ja lugusid esitavad programmis «Juurte jootmine» kolm läbipõimunud juurtega ning loomisrõõmust pulbitsevat kaunitari: Kristiina Ehin, Karoliina Kreintaal ning Eeva Talsi. Brigita Murutar musitseerib Karl Madis Pennariga ning laulja-luuletaja Tuuli Velling ja Jäääärest tuntud kitarrist Teet Velling pakuvad autoriloomingu kõrval laule ühiselt plaadilt «Armastus eesti moodi».

«Varbusele olen kutsunud eelkõige enesele huvi pakkuvaid artiste,» ütles muusikamõisa elukorraldaja Kalev Lindal. «Ajapikku on kogunenud palju meeldivaid ja mitmekesiseid mälestusi, mida on olnud rõõm jagada sõprade ja tuttavatega lähemalt ja kaugemalt.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles