Otepääl tunnustati turvalisuse tagajaid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy

Hotellis Karupesa sai teoks traditsiooniline Otepää valla jõustruktuuride esindajate tunnustamisüritus ning politsei ja piirivalve 101. aastapäeva tähistamine.

Pidulikule koosviibimisele olid kutsutud Otepää valla politseinikud, abipolitseinikud ja päästetöötajad. Tavapäraselt on ka Kaitseliidu esindajad valla tunnustusüritusel osalenud, sellel aastal aga tähistasid nad samal päeval Kaitseliidu 101. aastapäeva Valgas.

Jõustruktuuride esindajaid tänasid ja tunnustasid Otepää vallavolikogu õigus- ja korrakaitsekomisjoni esimees Urmas Kuldmaa, vallavanem Kaido Tamberg ja abivallavanem Kajar Lepik. Traditsioon tunnustada kohalikke turvalisuse eest seisjaid algas juba 20 aastat tagasi, see on vallas olnud au sees siiamaani.

Tänukirjad pälvisid Otepää päästekomando meeskonnavanemad Urmas Aaliste ja Ülo Undrits ning Otepää päästekomando komandopealik Gehrt Kompus, Otepää piirkonnapolitseinik Sander Karu, noorsoopolitseinik Merike Soomaa, vanemspetsialist Merle Vatter, uurija Tiiu Kannes, Tõrva piirkonnapolitseinik Aleksander Zemskov ja abipolitseinikud Kersti Tamm ning Rita Pärnik.

Jõustruktuuride tänuüritust korraldab Otepää vallavolikogu õigus- ja korrakaitsekomisjon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles