Staažika Põlva Vee töötaja pühendumus tõi auhinna

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
AS Põlva Vesi reoveepuhastuse operaatorit Heino Saali (esiplaanil) tunnustas Eesti Vee-ettevõtete Liidu juhatuse esimees Hans Liibek.
AS Põlva Vesi reoveepuhastuse operaatorit Heino Saali (esiplaanil) tunnustas Eesti Vee-ettevõtete Liidu juhatuse esimees Hans Liibek. Foto: Tiit Mõtus/Evel

Eesti Vee-ettevõtete Liit (EVEL) korraldas traditsioonilise aastalõpu tänuürituse, kus tänati tublisid vee-ettevõtete töötajaid.

Teiste seas tunnustati AS Põlva Vesi reoveepuhastuse operaatorit Heino Saali, kes sai auhinna kategoorias «Tunnustatud töötegija 2019».

EVELi kommunikatsioonijuhi Irina Vahtra sõnul saab Saalil kahe nädala pärast täis 32 tööaastat reoveepuhastamise valdkonnas. Ta on töötanud sanitaartehnika-remondilukksepana, valveoperaatorina, reoveepuhastuse operaatorina. Ametinimetusest hoolimata on Saali töö peamine sisu olnud reoveepuhasti jätkusuutlik opereerimine ja tööshoidmine, samuti töötab ta oskuslikult erinevate masinatega. Tehtud saavad nii laadimistööd kui talvised lumelükkamised ning ka survepesuauto käsitsemine ei ole talle probleem.

Töökaaslased iseloomustavad saali kui rahulikku, konkreetset, otsekohest ja oma tegemistes järjepidevat inimest. Antud tööülesanded saavad täidetud kiirelt ja korrektselt. Samuti ei puudu tal naljasoon ning töökaaslastele visatud vimkad kosutavad ikka aeg-ajalt rutiinseid tööpäevi.

Tunnustatud töötegija autasuga tunnustatakse inimest, kes on EVEL liikmesettevõttes töötades pühendanud tähelepanuväärse osa oma elust vee-ettevõtluse toimimiseks.

Auhinna aasta veetegu võitis AS Tallinna Vesi joogivee jagamise eest avalikel spordi-ja kogukonnaüritustel. Elutöö auhinna vääriliseks hinnati Tallinna Tehnikaülikooli emeriitdotsent Jaan Karu tänu oma pikaajalisele õpetajatööle vee ja kanalisatsiooni inseneride koolitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles