Laskesuusatajad vaatavad hooajale optimistlikult

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Koondise tugisambad: peatreener Indrek Tobreluts (vasakult) ja sportlased Raido Ränkel, Robert Heldna, Rene Zahkna, Johanna Talihärm, Regina Oja, Kalev Ermits, Tuuli Tomingas ja Grete Gaim.
Koondise tugisambad: peatreener Indrek Tobreluts (vasakult) ja sportlased Raido Ränkel, Robert Heldna, Rene Zahkna, Johanna Talihärm, Regina Oja, Kalev Ermits, Tuuli Tomingas ja Grete Gaim. Foto: Jarek Jõepera/Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

Algaval hooajal kuuluvad Eesti laskesuusakoondisesse teiste seas ka Võrumaaga seotud sportlased Rene Zahkna, Raido Ränkel ning Regina Oja ja otepäälanna Grete Gaim.

Oma esimest laskesuusahooaega alustav Ränkel läheb 28. novembril starti Norras Sjusjøenis IBU karikasarja võistlusel, kus hakkab püüdma MK-normi. «Laskmine areneb iga päevaga. Kui treeningul saavutatud lasketäpsuse suudan realiseerida ka võistlustel, ei tohiks normiga probleemi olla,» ütles Ränkel.

Zahkna, Oja ja Gaimi hooaeg algab Östersundi MK-etapiga Rootsis.

Veebruari lõpus vahetult pärast laskesuusatamise maailmameistrivõistlusi tulevad Otepääl lahtised Euroopa meistrivõistlused. «Plaanin kindlasti Otepääl starti tulla ja näen seda sama tähtsana kui MMi. Ühes joones võistlemine sobib mulle paremini. Ka kodupublik innustab mind kiiremini sõitma,» ütles Regina Oja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles