Uue vallamaja ehitamise plaan jääb jõusse

Mati Määrits
, reporter
Copy
Igor Taro (seisab) sõnul taheti vallavalitsusele anda selge signaal, et ei tehtaks asju, mis ei leia volikogus ega elanike hulgas toetust.
Igor Taro (seisab) sõnul taheti vallavalitsusele anda selge signaal, et ei tehtaks asju, mis ei leia volikogus ega elanike hulgas toetust. Foto: Mati Määrits

Põlva vallavolikogus ei leidnud neljapäeval toetust opositsiooni ettepanek loobuda uue vallamaja ehitusest. Olukorra muudab keerulisemaks, et ka olemasolevate hoonete remont läheks pea sama kalliks.

Opositsiooni ühe eestkõneleja Igor Taro sõnutsi on tegemist valla kaalukaima ehitisega järgnevatel aastatel. «Samas ei pannud ükski erakond enne valimisi seda miljoniprojekti oma lipukirjaks.»

Augustis algatas seitse volikogu liiget internetikeskkonnas petitsioon.ee küsitluse. Küsiti, kas uue vallamaja ehitamine rendimaale on mõistlik või mitte. Lisaks taheti teada, kuhu võiks suunata vabaks jääva raha. Vastanuid oli 438, jah-vastuse andis neist kaks protsenti. Lisaraha sooviti enim suunata tervishoidu, noortele, huviharidusse ja teedesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles