Nädala keskpaik tuleb lörtsine

LEPM
Copy
Pühapäeval on oodata vihma, lörtsi ja lund.
Pühapäeval on oodata vihma, lörtsi ja lund. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Kõrgrõhkkonna asemele trügiv tsüklon toob eeloleva nädala keskpaigaks taas läbivaid päevaseid plusskraade ning sellega kaasnevat vihma- ja lörtsisadu.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -6, saartel ja läänerannikul -1 kuni +2 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves ja olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Saartel võib sadada kohati vähest vihma või lörtsi. Puhub lõunakaaretuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma. Kohati on jäidet. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +5 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, Kirde-Eestis ka lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +3, saartel kuni +6 kraadi. Ka neljapäeva päeval on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 1-7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles