Andre Laine tantsijad jõudsid Leedus poodiumile viiel korral

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Andre Laine koos tantsijatega Leedus
Andre Laine koos tantsijatega Leedus Foto: Merit Kallas

Põlva spordi- ja tantsukool Meie Stuudio ja Võru tantsukeskus osalesid Leedus rahvusvahelisel tantsuvõistlusel Lithuanian Cup 2019.

Tantsukoolide juhi Andre Laine sõnul pandi võistlema Meie Stuudiost kuus kava, millest neli jõudis poodiumile. Võru tantsukeskus oli väljas nelja kavaga, millest üks jõudis poodiumile.

Osaleti kahes kategoorias: showtants ja tänavatantsu showtants. Võistlejaid oli nii Leedust, Lätist, Poolast, Venemaalt kui ka Eestist.

Showtantsu kategoorias saavutasid väikegruppide seas Meie Stuudio keskastme tantsijad 2. koha ning suurte gruppide arvestuses saavutas Võru tantsukeskus laste vanuseastmes 9. koha.

Ülejäänud etteasted osalesid tänavatantsu show kategoorias. Keskastmes oli suurte gruppide seas esindatud neli Andre Laine tantsu. 14 võistkonna hulgas sai 2. koha Meie Stuudio tantsuga «Näljased haid». 3. koht kuulus samuti Meie Stuudiole tantsuga «Täna telkimas».

Võru tantsukeskuse noored saavutasid tantsudega «See on mood» ja «Rannas» vastavalt 4. ja 6. koha. Laste kategoorias väikegruppide arvestuses tõid aga Võru tantsukeskuse poisid koolile hõbemedalid tantsuga «Kelnerite töö».

Meie Stuudiol oli väljas ka täiskasvanute grupp emadest, kes osalesid vanuseastmes 30+. Võistles viis võistkonda ja stuudio tantsijad said kaela hõbemedalid.

Võistlustel osales üle 2500 tantsija.

Tuleval nädalavahetusel osalevad mõlemad tantsukoolid Estonian Dance Organizationi esimesel reitingturniiril «Dance Blaze 2019» Võru spordikeskuses, kus samuti loodetakse poodiumile jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles