Põlva poisid võitsid medalid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Hõbedase medali võitnud Põlva käsipallurid
Hõbedase medali võitnud Põlva käsipallurid Foto: Eesti käsipalliliit

Põlva spordikooli noored käsipallurid osalesid Kehra spordihoones toimunud noormeeste D2 (2008 ja hiljem sündinud mängijad) vanuseklassi Eesti 2019 karikavõistluste finaaletapil. Kehras mängiti A-finaalturniiri kohtadele 1.-6. Kuue tiimi seas võitles karikavõidu eest koguni kaks Põlva spordikooli võistkonda.

Kokku osales turniiril 12 võistkonda, kes esimese etapi järel jagati vastavalt tulemusetele kahte gruppi. Finaaletapil mängiti omavahel turniirisüsteemis veel korra läbi. Finaalturniiril alistas Põlva SK 1 avamängus Põlva SK 2 tulemusega 22: 10. Seejärel alistati HC Kehra 20: 17, Võru 27: 11 ja Aruküla 27: 15. Paraku tuli tunnistada karikavõitja Tallinna Käsipalliakadeemia paremust 24: 28. See tagas väärika teise koha tiimile, kus mängisid Kermo Kuklase, Hardi Soidla, Kristofer Vaino, Kristofer Pundonen, Joonas Leis, Oskar Härmits, Rainet Vool ja Kevin Piir. Võistkonna parimaks valiti Kermo Kuklase.

Põlva SK 2 sai turniiril kirja kaks võitu, kaks kaotust ja ühe viigi, mis tagas võistkonnale tubli neljanda koha. Nende parimaks valiti Gabriel Haabma.

"Poisid andsid endast maksimumi, kuid võitjate vastu me veel ei saanud. Oleme alles käsipalluritena oma tee alguses ning igas detailis tuleb veel end arendada. Üllatas meie teine võistkond, kes südikalt võitles igas mängus. Olen poistega rahul ja jätkame oma treeningutega," kiitis treener Henri Sillaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles