Võite jagus kolme kooli

Kevin Koik
Copy
Tõrva gümnaasiumi noored pallimängijad said medalid kaela nii tüdrukute kui ka poiste arvestuses.
Tõrva gümnaasiumi noored pallimängijad said medalid kaela nii tüdrukute kui ka poiste arvestuses. Foto: Rein Leppik/Valgamaa Spordiliit

Valga spordihoones selgusid maakonna 4.–5. klasside karikavõitjad rahvastepallis. Esikohad viisid koju Pühajärve põhikooli ja Tõrva gümnaasiumi esindused.

Poiste seas võidutsenud Pühajärve põhikooli noored jäid alagrupimängudes 0 : 2 alla Valga põhikooli kasvandikele, kuid suutsid neid finaalis 1 : 2 edestada. Kolmandaks tulid Tõrva gümnaasiumi noored, kes näitasid kohamängudes oma paremust neljandaks jäänud Keeni põhikooli ees. Võidukas Pühajärve tiimis mängisid Raimond Ilves, Oskar Miko Reedi, Tomi Siilbek, Laur Jaanus, Kregor Arro, Rasmus Rätsepso, Tormi Vesse Õispuu ja Rauno Almar.

Tüdrukutest näitasid ülekaalukat paremust Tõrva gümnaasiumi neiud, kes ei andnud kogu turniiri jooksul vastastele ühtegi geimivõitu. Esikoha tõi koolike võistkond, kus mängisid Liisa Uhtjärv, Greete Kasepuu, Arabella Laidsalu, Käroli Padar, Birgit Leesment, Marileen Saar, Kerttu Timpson ja Edit Urmet. Teise koha sai taas Valga põhikool, kelle järel olid kolmandad Pühajärve põhikooli rahvastepallurid.

Nii poiste kui tüdrukute seas tegid kaasa kaheksa kooli noored. Lisaks medalivõitjatele olid esindatud Keeni, Tsirguliina ja Lüllemäe põhikool, Otepää gümnaasium ning Valga Priimetsa kool. Võistluste peakohtunik oli Peeter Tõldsepp.

PARIMAD

Poisid

  1.  Pühajärve põhikool
  2. Valga põhikool
  3. Tõrva gümnaasium
Tüdrukud
  1. Tõrva gümnaasium
  2. Valga põhikool
  3. Pühajärve põhikool
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles