Galerii: Sangastes tunnustati Valgamaa parimaid vabaühendusi

Copy

Täna leidis Sangaste mõisa ringtallis aset Valgamaa MTÜde aastaseminar «Märka tegusaid ühendusi». Tunnustati ka maakonna tublimaid vabaühendusi ja kogukondade eestvedajaid.

Konkursile «Valgamaa MTÜ ja Väärt kodupaik 2019» laekus 16 kandidaati. Suurema tunnustuse pälvis neist neli: Puka kogukond kui eluterved eestvedajad; Rasmus Onkel ja võrgustik Kotus kui võrgu(s)tatud piirkond; Otepää motoklubi, kes liigub mürinal läbi elu; Sooru küla (MTÜ Sooru Arendus) kui väärt kodupaik.

Konkursile «Valgamaa MTÜ ja Väärt kodupaik» esitatud nominatsioonid: Hummuli noortekeskus, spordiklubi Karula, MTÜ Taagepera külaselts, Varjupaikade MTÜ Valga loomade varjupaik, Valga toidupank, Lüllemäe rahvaõpistu, Otepää aedlinna seltsing, Otepää naisselts, MTÜ Dirty South, Vidrike kogukond, Kuigatsi raamatukogu ja Arula küla.

Tunnustamisele eelnes seminar, mille raames rääkisid piirkondade tegevustest Karl Kirt Tõrvast, Ivika Nõgel Vidrikelt ning Rasmus Onkel Tahevalt. Koostöö võimalikkuse ja vajalikkuse teemal arutlesid Merike ja Margo Mitt.

Seminari «Märka tegusaid ühendusi» korraldas Valgamaa arenguagentuur koostöös partnerluskoguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles