Põlva näitas pealinna meestele koha kätte

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Viskel on Alfred Timmo.
Viskel on Alfred Timmo. Foto: Helin Potter

Meeste meistriliiga seitsmendas voorus alistas Põlva Serviti raskelt alanud kohtumises HC Tallinna 29: 23.

«Esimesel poolajal oli meil raskusi kaitses ja rünnakul, kuid teisel poolajal tegime korrektiive, saime poolkiiretest vajalikke väravaid, millele vastane vastata ei suutnud ja nii see võit tuli. Saime vajaliku võidu ja oleme valmis karikavõistluse finaalturniiriks,» kommenteeris mängija Alfred Timmo.

Mesikäpa hall sai üle pika aja taas tunda aktiivset ja valjuhäälset toetajate kaasaelamist ning saadi aimu, mida võib oodata 7.-8. detsembril toimuval Eesti Karikavõistluse finaalturniiril, kus 7. detsembri kell 19 kohtuvad poolfinaalis Põlva Serviti ja Põlva Arcwood.

Meistriliiga seitsmendas vooru kohtumises visati Serviti poolelt väravaid järgnevalt: Mathias Rebane 6, Henri Sillaste 5, Ülljo Pihus ja Alfred Timmo 4, Tõnis Kase, Kristjan Muuga, Raiko Rudissaar ja Henri Hiiend 2, Arturs Meiksans ja Stanislav Kholodiuk ühe.

Veel enne, kui Serviti asub võitlusse karikavõidu eest võitlusse, kohtutakse võõrsil 1. detsembril Balti liigas SKA Minskiga ja koduses meistriliigas 5. detsembril HC Kehra Horizon Pulp&Paperiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles