Lähipäevadel lubab lörtsi ja lund

BNS
Copy
Lumesadu. Foto on illustratiivne.
Lumesadu. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Lähipäevil on oodata nii pluss- kui ka miinuskraade ning sajab lund ja lörtsi.

Ööl vastu laupäeva on ilm pilves. Sajab vihma ja lörtsi, pärast keskööd ka lund. Hommikuks sajud hõrenevad. Tuul pöördub kõikjal läände ja loodesse ja tugevneb 7-12, saartel ja rannikul 11-16, puhanguti kuni 22 m/s. Hommikul tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur langeb hommikuks 3-2 külmakraadini. 

Laupäeva päeval on oodata muutliku pilvisusega ilma. Kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub loode- ja läänetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur jääb vahemikku -2 kuni +2, saarte rannikul kuni +4 kraadi.

Pühapäeva öösel on tulemas vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab lund, rannikul ka lörtsi. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur jääb vahemikku -1 kuni -6, rannikul kuni +2 kraadi.

Pühapäeva päeval püsib vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab lund, rannikul ka lörtsi. Lääne- ja edelatuul tugevneb 7-12, puhanguti 15, põhjarannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur jääb vahemikku -2 kuni +2, saartel kuni +4 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on oodata vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab lund, rannikul ka lörtsi. Puhub lääne- ja edelatuul 7-12, puhanguti 15, põhjarannikul kuni 20 m/s. Hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur jääb vahemikku -4 kuni +1, saarte rannikul kuni +4 kraadi.

Esmaspäeva päeval püsib vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab lund, rannikul ka lörtsi.Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur jääb vahemikku -2 kuni +2, saarte rannikul kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles