Eluterve eestvedaja: meie heaolu sõltub meist endist!

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Puka kogukonna õppeköögi üks eestvedajatest Anneli Uffert ütleb, et õppeköök on omalaadne keskus. See ei täida ainult õppe-eesmärki, vaid pakub ka koosolemise rõõmu.
Puka kogukonna õppeköögi üks eestvedajatest Anneli Uffert ütleb, et õppeköök on omalaadne keskus. See ei täida ainult õppe-eesmärki, vaid pakub ka koosolemise rõõmu. Foto: Arvo Meeks

Kui eluterved eestvedajad väikeses kogukonnas on võtnud eesmärgiks, et elu peab olema isetegemise rõõm ning uudis- ja õpihimu, siis nii ongi. Ja mis veel oluline: nad ütlevad «ei» virisemisele!

«Oleme virisenud küll ja küll... Köök on aidanud elu peaeesmärke ümber hinnata: unistame ja fantaseerime koos, korraldame ning hoiame põnevust. Elame iseendale, et oleks tore ja hea. Et oleksime õnnelikud.»

Just nõnda ütleb MTÜ Puka Kogukond juhatuse liige, Puka kogukonna õppeköögi üks eestvedajatest Anneli Uffert. «Nii uskumatu kui see ka ei ole,» lisab ta, «aga kui on palju tegemisi, annab see väga palju jõudu. Heaolutunnet on võimalik esile kutsuda ja ligi tõmmata, kui elu on meie enda organiseeritud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles