Prügikastile tõmmati kott pähe

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Koristaja hakkas tööpäeva lõppedes prügimahutit kilega katma.
Koristaja hakkas tööpäeva lõppedes prügimahutit kilega katma. Foto: Jaan Rapp

Hiljuti tabas üht Valga elanikku ehmatus. Nimelt avastas proua, et tema kodu lähedal asuva Sõpruse poe prügikastile on kott pähe tõmmatud, et möödujad sinna prahti visata ei saaks. Samas olid kaupluse nurga taga, kuid poele mittekuuluvale haljasribale visatud omajagu rämpsu, mille hulgas torkasid silma tühjad pakendid.

«Saan aru, et kauplusele ei meeldi, kui möödujad oma prahi nende prügikasti viskavad. Aga on siis parem, kui nad selle maha pilluvad?» oli toimetusse helistanud inimene pahane.

COOPi logo kandva kaupluse omanik on Tõrva tarbijate ühistu. Selle juhataja Ilona Osijärv tõdes, et poe sissepääsu juures paikneva mahuti puhul on tegemist väga väikese prügikastiga, mis mõeldud poe klientide teenindamiseks. «Koristaja hakkas sellele kilekotti peale tõmbama, sest väljaspool kaupluse lahtiolekuaegu tekkis sinna palju olmeprahti, näiteks laste mähkmeid.»

Ta lubas, et peagi saab prügikast välja vahetatud ja edaspidi sellele kilekotti enam peale ei tõmmata. Siis peaks leevenema ka kaupluse ümbruse risustamise mure. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles