Valga legendaarne ööklubi ärkab taas ellu

Tiit Loim
, reporter
Copy
Jüri Konrad endale kuuluva ööklubi ees.
Jüri Konrad endale kuuluva ööklubi ees. Foto: Tiit Loim

Aastaid suletud olnud Valga ööklubis Yes tulevad tänavu detsembris taas peod. Seal peetakse nii klubi sünnipäeva kui aastavahetust.

«Rahvas nõuab aastaid juba. Kogu aeg helistatakse ja kirjutatakse, et miks ma ometi ei tee, legendaarne koht. Paljud tutvused, abielupaarid on siit välja kasvanud. Räägime ju kogu aeg, mis Valgas noori kinni hoiaks. Kui kuskil käia pole, on ka halb,» rääkis klubi omanik Jüri Konrad, kes praegu ametis Valga asevallavanemana.

Alalise taasavamise kindlat plaani veel pole, enne tuleb vaadata, kuidas inimesed peod vastu võtavad. «Mõtlesin, et teeme natukene detsembris mõne ürituse prooviks. Siis vaatame, kuidas käimist on ja kuidas rahvale meeldib,» lausus Konrad.

Ka omanik ise ei mäletanud täpselt, millal klubis viimane pidu peeti. Kui uskuda klubi Facebooki-lehte, võis see olla 2013. aastal.

13.–14. detsembril peetakse klubis peopaiga sünnipäeva. 27. detsembril toimuv pidu kannab nime Get Wasted Meets Maandus & Crazy Feeling. 31. detsembril aga võetakse klubis vastu uus aasta. «Aastavahetusepeol on muusikat läbi aegade, igale maitsele,» ütles Konrad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles