Swedbank lõpetab Räpinas nõustaja teenuse pakkumise (1)

LEPM
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Swedbank lõpetab 12. detsembril nõustaja teenuse pakkumise Räpinas. Muudatus on seotud pangapunkti vähese külastatavusega. 

Swedbank on Räpina vallamaja ruumides nõustaja teenust pakkunud üle viie aasta. Paraku kasutab seda teenust järjest vähem inimesi. Viimaste aastate statistika näitab, et inimesed eelistavad oma pangaasju ajada üha enam interneti- ja mobiilipangas. Swedbank nõustaja viimane vastuvõtt Räpina haldushoones on 12. detsembril.

Kliendid saavad ka edaspidi vallamajas asuvaid arvuteid oma pangatoiminguteks kasutada. Swedbank jätkab koostööd vallavalitsusega ja korraldab klientidele infopäevi vastavalt huvile ning vajadusele.

Swedbanki sularahaautomaat, mille abil saab nii sularaha välja võtta kui ka sisse maksta, asub aadressil Kooli 19. Lisaks saavad Swedbanki kliendid sularaha välja võtta ka erinevates teenindus- ja kaubanduskettides üle Eesti.

Vähemalt 1-eurose ostu sooritamisel saab sularaha näiteks välja võtta Olerexi tanklates või Alexela mugavuspoodides (teenustasu 0,32 eurot), Grossi poodidest (teenustasu 0,36 eurot), COOP ketti kuuluvates poodides (teenustasu 0,69 eurot). Korraga saab välja võtta kuni 100 eurot.

Lähim Swedbanki kontor asub Põlva linnas, aadressil Kesk 11. Pangakontor on avatud tööpäeviti 9-17. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles