Eeloleva nädala esimeses pooles jätkuvad tugevad tuuled

BNS
Copy
Liinibussile - nii nagu Tartumaal oktoobri lõpus - järgmise nädala tuuled loodetavasti enam puud ei kukuta.
Liinibussile - nii nagu Tartumaal oktoobri lõpus - järgmise nädala tuuled loodetavasti enam puud ei kukuta. Foto: Jürgen Puistaja/Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Järgmise nädala esimene pool toob lisaks vihma-, lume- ja lörtsisadudele ka kuni 22 meetrini sekundis küündivaid tuuleiile.

Ilmateenistuse teatel on esmaspäeva öösel pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, hommikuks sajuhood harvenevad. Puhub edelatuul 6-11, puhanguti 15 m/s. Sooja on 1-7 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub edelatuul 6-11, puhanguti 15 m/s. Pärastlõunal tuul veidi nõrgeneb. Sooja on 3-7 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul, saartel ja looderannikul loode- ja põhjatuul 5-10 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves ilm. Sajab lund, lörtsi ja vihma. Pärastlõunal loode poolt alates pilvisus hõreneb ja sajuhood lakkavad. Hilisõhtul on vähese pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub kõikjal loodesse kiirusega 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur langeb -3 kuni +1 kraadini.

Kolmapäeval hakkab pärast keskööd lääne poolt alates pilvisus tihenema. Hommikuks tugevneb edela- ja lõunatuul 7-12, puhanguti 15 m/s. Külma on 1-5 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti pilves ilm. Ennelõunal jõuab saartele uus sajuala ja liigub mandrile, tuues lund, lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 6-12, puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles