Kirke Kirt vahetas kettaheite bikiinifitnessi vastu

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Tõrvast tuule tiibadesse saanud Kirke Kirt ei kujuta oma elu spordita ette. «Meie pere on väga sportlik. Raske on sellelt teelt kõrvale kalduda,» ütleb ta.
Tõrvast tuule tiibadesse saanud Kirke Kirt ei kujuta oma elu spordita ette. «Meie pere on väga sportlik. Raske on sellelt teelt kõrvale kalduda,» ütleb ta. Foto: Arvo Meeks

Kui ta kettaheitja oli, tegi ta jõusaalis kükke, 120-kilone kang turjal. Ühel päeval aga lahkus ta kettaheiteringist lavale poseerima, kontskingad jalas – bikiinifitnessis teisiti ei saa. Enne veel kaotas poole oma kehakaalust. Aga ketas on tal siiani autos.

Tõrvast tuule tiibadesse saanud särtsakas Kirke Kirt (28) on spordipere pesamuna – ka ema Sirle ja vend Magnus on üdini sportlikud. «Meie pere on väga sportlik. Raske on sellelt teelt kõrvale kalduda,» sõnab ta. «Ma tõesti ei tea, mis meeldiks mulle rohkem kui sport.»

Kui laupäeva õhtul Tõrvas tema isa rajatud jõusaalis kokku saame, on tal päevatrenn (ja ikka nii, et kuulab samal ajal Elmari raadiot) ammu tehtud. Kui muidu Tallinnas elav ning 24-7 Fitnessis treenerina töötav Kirke Kirt sünnilinna satub, käib ta alati armsaks saanud jõusaalis treenimas ja treeninguid andmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles