Otepääl ootab kinki veel 15 last

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingitused
Kingitused Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuni 31. detsembrini ootab seoses heategevusprojektiga «Inglipuu» jõulukinki veel 400 puudustkannatavat last, kokku on annetajatelt tänaseks kogutud ligi 900 jõulupakki. Otepääl ootab kingitust veel 15 last, kokku on Valgamaal puudu 20 jõulupakki.

«Projektiga on heade inimeste abiga kogutud tänaseks pea 900 jõulupakki puudustkannatavatele lastele, kõik soovitud pakid on kogutud Võrus, Kuressaares, Narvas ja Paides. Kuna siiski on kingitusi veel päris palju puudu, otsustasid eetvedajad Päästearmeest ja Maximast pikendada kingituste kogumist 31. detsembrini,» andis teada Päästearmee Inglipuu koordinaator Kerlin Remmel

Inglipuu on jõulukuusk, millel rippuvatele paberinglitele on kirjutatud abivajavate laste nimed ja kingisoovid. Puud asuvad kõikides Maxima kauplustes üle Eesti, kus poekülastajad saavad võtta kuuselt ingleid ja teha lastele ostetud või isemeisterdatud kingitusi. Heategevusprojekti käigus kogutakse üle Eesti ligi 1300 lapsele jõulukingitusi.

Esimesed Inglipuu projekti raames kogutud kingitused anti Põhja-Tallinna puudustkannatavatele peredele üle jõululaupäeva eel Salme kultuurikeskuses. Päästearmee korraldatud jõulupeol osales 65 last. Laste soovitud ja nendele annetatud kingituste hulgas oli nii nukke, mudelautosid kui suuri kommikotte ja talveriideid. Kõige pisemaid pereliikmeid rõõmustati beebiriiete, mänguasjade, mähkmete ja paljude teiste kingitustega.

Inglipuu jõulukingitusi kogutakse 64 Maxima kaupluses üle Eesti. Nende üleandmise korraldab Päästearmee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles