Firmajuht muutis hobi äriks

Tiit Loim
, reporter
Copy
P-Techi juht Peep Vare andis ülevaate firma toodetest, mis on osalt ladustatud firma tootmishoone teisele korrusele.
P-Techi juht Peep Vare andis ülevaate firma toodetest, mis on osalt ladustatud firma tootmishoone teisele korrusele. Foto: Tiit Loim

Lõuna-Eesti Postimehe parima ettevõtte konkursil pälvis ​Luminori panga eriauhinna Valga vallas mootorratastele lisavarustust tootev OÜ P-Tech. Firma juht on suutnud oma hobi äriks muuta ning ettevõtte julgus väärib tunnustamist.

Luminori ärikliendipanganduse juhi Marjan Savtšenko sõnul oli tugevaid ja auhinnaväärilisi kandidaate mitu. Nemad pidasid eripreemia vääriliseks just Valgamaal Tõlliste külas tegutsevat ettevõtet, sest selle juht Peep Vare on suutnud oma hobi muuta äriks. «Selline otsus eeldab alati julgust ning usume, et selle taga peituvad väärtused, mis on väga tähtsad ka Luminorile. Need on uudishimu, koostöö ja selge fookus. Kuue töötajaga ettevõte toodab umbes 100 elanikuga Tõlliste külas enduuro mootorrataste lisavarustust ja suurem osa nende toodangust läheb ekspordiks. Nende julgus ja ettevõtlikkus paistab kaugele ning see väärib tunnustamist,» lausus Savtšenko.

Hiljuti ka Valgamaa ettevõtluse auhindade konkursil parima tootmisettevõtte tiitli saanud firma tooteid võib nimetada nišikaubaks. Nende hulka kuuluvad näiteks peamiselt alumiiniumist põhjakaitsmed, piduriketta- ja radiaatorikaitsmed ning muud tsiklit maastikukonaruste eest kaitsevad jupid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles