Hommikusaade saadab vana aasta ära talvepealinnas

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Võttepaigas: «Terevisiooni» toimetaja Kristel Trell (vasakul) ning otepäälased Monika Otrokova, Valdur Sepp ja Siim Kalda.
Võttepaigas: «Terevisiooni» toimetaja Kristel Trell (vasakul) ning otepäälased Monika Otrokova, Valdur Sepp ja Siim Kalda. Foto: Rait-Roland Veskemaa

ETV hommikusaade «Terevisioon» liigub aasta lõpus stuudiost välja – kaks viimast saadet 19. ja 20. detsembril lähevad eetrisse Tartust ja Otepäält.

«Nagu hooaja alguses lubasime, on meie hommikune saade lisaks tavapärasele stuudiole aeg-ajalt eetris ka uutest ja üllatavatest kohtadest – koguni Berliinist oleme sel sügisel eetrisse läinud,» ütles «Terevisiooni» vastutav toimetaja Reimo Sildvee. Nüüd on järg Tartu käes, aasta viimane saade läheb aga eetrisse talvepealinnast Otepäält.

«Tartus läheme 19. detsembri varahommikul eetrisse Raekoja platsilt. Kohtume tuntud tartlastega, räägime Tartu võimalustest ettevõtluspaigana ja 2024. aasta kultuuripealinnana, meisterdame jõulupuule kaunistusi ning õpime päkapikukooli kasvandikelt hiilimist,» rääkis Sildvee.

Otepääl tuleb 20. detsembril mõistagi juttu sportlikest talverõõmudest. «Aga võib kohata ka tuntud inimesi avalikkusele võib-olla mitte nii tuntud rollides. Lisaks räägime haldusreformist, kiikame maapoodi ja -kooli.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles