Tõrva Raadio alustas 12. hooaega

LEPM
Copy
Tõrva Raadio meeskonnaliikmed.
Tõrva Raadio meeskonnaliikmed. Foto: MTÜ Tõrva Noorte Liit/Tõrva Raadio

Täna alustas Tõrva Raadio oma 12. hooajaga. Raadio on eetris 17 tegusat päeva ning nende sisse mahub hulganisti üllatusi ning palju külalisi.

Tõrva Raadio kavas on auhinnamänge, põnevaid saatekülalisi, hulgaliselt saateteemasid ja palju muud. Neljal päeval on programmis ka eripäevad: 24. detsember, 31. detsember, 1. jaanuar ja 4. jaanuar. Raadios mängitakse mõnusat jõulumuusikat, Tõrva Gümnaasiumi laste loetud jõululuuletusi ning sekka tulevad ka luiskajad. Jõululaupäeval tuleb külla jõuluvana, kes toob uusi ja häid soove. Aasta viimasel päeval võtab maratonsaates aasta kokku vallavanem. 

Tõrva Raadio peatoimetaja Teve Rajamets sõnas, et palju tehtud, aga sigimist ja sagimist jätkub. “Nädal enne raadiot on olnud raske, aga oleme saanud tublisti hakkama ning raadioks oleme valmis,” oli peatoimetaja enesekindel. “Loodame, et kõik läheb plaanipäraselt ning kuulajatele meeldib meie selle hooaja programm,” lisas ta.

Tõrva Raadiot saab kuulata Tõrva linnas ja selle ümbruses sagedusel 90,0 MHz ning internetis üle kogu maailma aadressil raadio.torvanoored.ee. 

Põlvkondade ühendaja on eetris 19. detsembrist kuni 4. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles