MTÜ viib jõulurõõmu ja kingipakke haiglatesse üle Eesti

BNS
Copy
MTÜ Naerata ometi Järvamaa haiglas.
MTÜ Naerata ometi Järvamaa haiglas. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Naerata Ometi MTÜ korraldab 11. korda projekti Jõulud haiglas, mille raames viiakse kingitused haiglates viibivatele lastele ning koostöös heade toetajatega täidetakse ka asenduskodude laste kingisoovid.

Ringkäiguga alustati juba selle nädala alguses ning reedel viiakse kingitused Tallinna Lastehaiglasse ning nädalavahetusel Lõuna- ja Ida-Eesti haiglatesse. Asenduskodudest on sellel aastal projektiga liitunud: Kiikla Lastekodu, Peeteli Kiriku Sotsiaalkeskus, Siimusti Lastekodu, Haiba Lastekodu, Ruhja Lastekodu Lätis, Viljandi Perekodu ja Tartu Kristlik Noortekodu.

"Projekti "Jõulud haiglas" korraldame juba üheteistkümnendat aastat ja oleme tänulikud neile, kes leidsid võimaluse seda ettevõtmist toetada. Koos saame teha toreda jõuluüllatuse lastele, kelle jõulud ei pruugi tänavu kõige rõõmsamad olla," ütles MTÜ Naerata Ometi juhatuse esimees Kuno Kompus.

Kokku viiakse ja saadetakse kingitused: Tallinna Lastehaiglasse, Ida-Viru Keskhaiglasse, Tartu Ülikooli Kliinikumi ning Raplamaa, Järvamaa, Pärnu, Viljandi, Valga, Lõuna-Eesti, Läänemaa, Põlva, Kuressaare, Hiiumaa, Narva ja Rakvere haiglate lasteosakondadesse.

"Jõulud haiglas" projekti suurtoetajateks on tänavu Henry Kallas, OKO Restoranid ja Eesti Maavarad, lisaks on oma tänuväärse panuse andnud Traveter Ehitus OÜ, AVL Audiitorteenuste OÜ, Kentarius OÜ, FSP Steel Painting OÜ, Seafood International OÜ, Pro Pmk OÜ, Estlender, Henkel Balti OÜ, Mööblifurnituur AS, AloneWolf OÜ, Volari Betoonitööd OÜ, Loiri Pagar OÜ, Tere AS, Hepa OÜ, Fliis Trade OÜ, Lehepunkt OÜ.

MTÜ Naerata Ometi tegutseb alates 2009. aastast ning abistab üle Eesti puuduses elavaid peresid ja erivajadusega lapsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles