Põlva pürgib kõige sportlikumaks omavalitsuseks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva on muu hulgas tuntud tugeva käsipallikantsina. Hiljuti õnnestus Serviti meeskonnal koduses Mesikäpa hallis võita ka Eesti käsipallikarikas.

 
Põlva on muu hulgas tuntud tugeva käsipallikantsina. Hiljuti õnnestus Serviti meeskonnal koduses Mesikäpa hallis võita ka Eesti käsipallikarikas.  Foto: Arvo Meeks

Eesti olümpiakomitee (EOK) selgitab tänavu rahvahääletusega välja Eesti kõige sportlikuma kohaliku omavalitsusüksuse.

EOK-le laekunud taotlustest valiti välja viis nominenti, kes pääsevad rahvahääletusele. Hääletada saab «Eestimaa liigub» Facebooki lehel 30. detsembri südaööni ning võitjad kuulutatakse välja 4. jaanuaril «Spordiaasta tähed 2019» auhinnagalal.

Kandidaatide seas on ka Põlva vald, kus tegutseb kaks spordikooli ning 23 spordiklubi. 2019. aastal peeti Põlvas Eesti meistrivõistlused maadluses, rattaorienteerumises, noorte meistrivõistlused laskespordis, toimusid Eesti karikavõistlused batuudi- ja trampoliinihüpetes ning mõistagi peeti Põlvas eri vanuseklasside meistri- ja karikaliiga mänge käsipallis. Vald on toetanud tõukerattasõidu MK-etapi korraldamist Põlvas ja toetab 2020. aasta MMi Põlvas. Vallas asuv Rosma krossirada on koduks ka rahvusvahelistele motokrossivõistlustele.

Lisaks kandideerivad tiitlile Elva, Rae, Saare ja Vinni vald. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles