Vähiravifond läks appi emale Tõrva vallast

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Vähiravifond kogub annetusi.
Vähiravifond kogub annetusi. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Vähiravifond Kingitud elu otsustas aidata Tõrva vallas elavat 28-aastast Laura Jaansood võitluses pahaloomulise kasvajaga, teatas fond esmaspäeval.

«Noor naine, kahe lapse ema haigestus sel aastal. Hädavajalikku ravimit, milleks kulub järgnevatel kuudel üle 16 000 euro, haigekassa ei kompenseeri,» seisab fondi Facebookis avaldatud teates.

Laural diagnoositi haigus tänavu juulis, kui ta oli kolm nädalat kopsupõletikuga võidelnud, kuid see ei tahtnud kuidagi paraneda. «Läksin EMOsse, kus avastati vedelik kopsude ümber. Vedeliku eemaldamisel olid arstid üsnagi ühel arusaamal, et midagi on valesti. Hakati analüüse võtma ja otsima kasvajat, mis maost ka leiti,» kirjutab Laura Jaansoo. «Kasvaja oli juba kaugele arenenud.»

Diagnoosile järgnes keemiaravi, millele tekkis negatiivne reaktsioon. «Nii jäigi mul üle pöörduda Kingitud Elu fondi poole. Loodan heade inimeste abile, et saaksin veeta veel aega oma perega. Mul on kaks tublit poega, kellest üks alustas just kooliteed ja teine on veel viiene. Tahan olla nende jaoks olemas. Lootus terveks saada pole veel kuhugi kadunud. Senikaua, kuni on usk, on ka võimalus,» kirjutab Laura.

Laura Jaansoo ravi saab toetada sihtotstarbelise annetusega «Laura raviks» SA Hille Tänavsuu Vähiravifond Kingitud Elu kontodele: www.kingitudelu.ee/annetajale

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles