Coop Põlva võitis vastast kaks päeva järjest

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tõnis Kase (esiplaanil valges) tegutses edukalt nii kaitses kui rünnakul.
Tõnis Kase (esiplaanil valges) tegutses edukalt nii kaitses kui rünnakul. Foto: Helin Potter

Jõulude järgselt ja enne aasta vahetamist kohtus Coop Põlva käsipallimeeskond esiliigas veel eelmisel hooajal meistriliigas  mänginud HC Viimsi/Tööriistamarketiga ning alistas vastase kahes järjestikuses kohtumises kahe päeva jooksul vastavalt 36 : 33 ja 33 : 24. Coop Põlva tõusis kahe lisandunud võiduga liigatabelis kokku 6 võidu ja 2 kaotusega teiseks, punkti kaugusele liider Põlva/Arcwoodist.

Tõnis Kase tegi esimeses kohtumises Viimsiga käesoleval hooajal esiliigas ühes mängus ühe mängija visatud väravate rekordi (13 väravat), mida juba järgmisel päeval parandas 15 väravani. Kase viskas kahes kohtumises kokku 28 väravat meeskonna 69 väravast.

«Ega ma neid väravaid loe, lihtsalt mängin,» oli Kase pärast mänge tagasihoidlik. Lõppenud kohtumiste kohta mängumees pikalt kommentaari anda ei osanudki, tulemus rääkivat enda eest. Coop Põlva käekäigu kohta pärast 1. veebruari kui meistriliiga mängijad enam abiks ei saa esiliigas olla, sõnas Kase tõsiselt: «Poistel läheb raskeks, ikka kimbutab noori mängukramp ja käsi kipub otsustaval hetkel värisema.»

Kuid teada-tuntud vanasõna «Loodus tühja kohta ei salli» annab lootust, et kui järelkasv 1. veebruarist ise peab 100% mängu eest vastutuse võtma, siis võib-olla näeme veel üllatuslikult mõne noore mängumehe tõusu. Seega on põhjust noortel pingsalt silma peal hoida.

Coop Põlva eest on sel hooajal enim väravaid visanud meistriliigas Põlva Serviti eest mängivad Tõnis Kase 68 ja Mathias Rebane 67, millega on nad esiliiga resultatiivseimad mängijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles