Lõunaeestlased vallutasid areene

Kevin Koik
Copy
Põlvamaal läks nii aasta meessportlase, treeneri, noorsportlase kui ka võistkonna tiitel käsipalliklubiga Põlva Serviti seotud sporditegelastele. Lisaks viiendat aastat järjest võidetud Eesti meistritiitlile jätsid käsipallurid mullu koju ka karikavõistluste võidu.
Põlvamaal läks nii aasta meessportlase, treeneri, noorsportlase kui ka võistkonna tiitel käsipalliklubiga Põlva Serviti seotud sporditegelastele. Lisaks viiendat aastat järjest võidetud Eesti meistritiitlile jätsid käsipallurid mullu koju ka karikavõistluste võidu. Foto: Arvo Meeks

Äsjalõppenud aastal tõid Lõuna-Eesti sportlased mitmesugustel aladel koju kõrgeid kohti nii rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt kui ka meistritiitleid vabariiklikelt mõõduvõttudelt. Tänutäheks saavutuste eest pärjati kolmes maakonnas peetud tunnustusüritustel Valga-, Võru- ja Põlvamaa edukamad atleedid aasta sportlase tiitlitega.

Möödunud spordiaastat jääb kahtlemata eredaima tähena kaunistama tõrvalase Magnus Kirdi hõbemedal maailmameistrivõistlustelt, uued odaviske Eesti rekordnumbrid ning võit teemantliigas. Nagu viimasel kahel aastal, kuulutati Kirt ka nüüd Valgamaa aasta sportlaseks ning ta pälvis tunnustusena Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupi aastapreemia.

Domineerisid käsipallurid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles